Leveranstider

Lägger du din order före 13.00 har vi som mål att leverera dagen efter din beställning. Se leveranstid under repektive produkt.

neoWatches.se erbjuder ett stort sortiment av klockor. För att ge dig som kund bland marknadens bästa priser, lagerhåller vi delar av det totala sortimentet. Leveranstiderna kan variera beroende på respektive generalagent. Om produkten är lagervara eller beställningsvara anges på produktsidan. Vid beställning av flera produkter med olika leveranstider sampackas din order och skickas när samtliga produkter finns för leverans.  

Restnoteringar

Om en beställd vara är tillfälligt slut, meddelar vi dig beräknad leveranstid. Om leveranstiden skiljer avsevärt mellan olika varor kommer vi att dela upp din leverans. Eventuella merkostnader för detta står neoWatches.se för. Annars gäller den längre leveranstiden. Vi reserverar oss för oförutsedda förseningar i leveranser som beror på leverantörer eller postgången. 

Vi får leveranser varje vecka och från inleverans dag tar det maximalt 1 dag till utleverans.Vi jobbar kontinuerligt för att korta våra leveranstider ytterligare för att ge snabb leverans service till våra kunder.